Известие

Collapse
No announcement yet.

Запитване за алармата на 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Запитване за алармата на 166

Така значи от скоро съм собственик на Алфа 166. Интересува ме дали аларамата е базова екстра на колата или е по желание на клиента. Защото имам червения диод в арматурното табло. Но като заключа колата (със дистанционното на ключа) не свети.

Алармата е с ключе, включва се и се изключва от една ключалчица в багажника. Като отвориш на десния калник отгоре
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Хмм. Трябва да го потърся. Не съм обръщал внимание. Там май има един капак за бушони и релета.

Comment

Първоначално публикувано от isoiso
        Алармата е с ключе, включва се и се изключва от една ключалчица в багажника. Като отвориш на десния калник отгоре
        Ако ти е вазможно уточни какво представлява блокчето което е АЛАРМА.При мен има само бушони и релета но намерих и една кутия черна с много кабели но няма никаде в нея отвор за ключе.Ако знаеш и си сигурен какво преставлява даи някакви насоки.

Comment

Първоначално публикувано от alfeta71
          Първоначално публикувано от isoiso
          Ако ти е вазможно уточни какво представлява блокчето което е АЛАРМА.При мен има само бушони и релета но намерих и една кутия черна с много кабели но няма никаде в нея отвор за ключе.Ако знаеш и си сигурен какво преставлява даи някакви насоки.
          Значи като отвориш багажника на тапицерията на десния калник има едно черно капаче, под него е ключалката. Няма общо с кутията с бушоните. Ключалката и ключа са същите на вид като едно време на покер автоматите. Сега вече не може да ми се отрече, че съм Мара подробната
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Нямам такова ключе... Има отвор място в тапицерията но няма ключ...

Comment

Working...
            X